COMASUMMER с първо официално лайв видео

Следващият концерт на групата е този петък.

Comasummer току-що пуснаха първия си официален концертен видеоклип. Песента, която са избрали, е “River of Gold”, а записът е от концерта на бандата на 13 декември 2015, когато представиха дебютния си EP “Out of the Sun”. Самото парче обаче не влиза в диска, а ще бъде включено в следващото издание на бандата. За клипа са използвани кадри, заснети от Емануела Беловарски и Жоро Аранжоро.

2016 обещава да бъде силна за Comasummer. Те ще вземат участие на Wrong Fest, ще свирят и на гръцкия Fuzztastic Festival в Драма, подготвят и други концерти у нас и в чужбина. Следващият лайв, на който можете да видите групата, е този петък, 25 март, в клуб Live & Loud, когато Comasummer са специални гости на концерта на The Noise Figures, организиран от Rawk’n’Roll. Билети на цена 15 лева ще се продават само на входа на клуба.

 

 

Целият “Out of the Sun” може да се слуша в Bandcamp.

Събитието за концерта на The Noise Figures и Comasummer.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото