Rawk N Roll представя:

COLOUR HAZE от Мюнхен – ИНСТИТУЦИЯТА на немската психеделична и хеви рок сцена! Групата е майстор в рисуването на картини и създаването на звукови пейзажи с музиката си. Щефан Коглек и компания празнуват 30 години на сцена тази година и планират първото си балканско турне досега. Една възможност за всички нас да чуем и видим този сайкъделик краут рок феномен в София на 8-и октомври в голямата зала на клуб Mixtape 5!

И точно както в природата, в звуковия свят на COLOUR HAZE има постоянно движение нагоре и надолу. Нежни, тихи мелодии се носят в пространството и стават по-интензивни. Задават се спокойни, но специфични ритми, създавайки завладяващ груув, който незабавно хипнотизира слушателя. Китарата, просто мечтателна и нежна, става по-ядосана, по-силна, по-интензивна. Парчетата освобождават своето „електро-хеш“ напрежение в кипящи, мощно бръмчащи хеви рок изригвания, само за да се срутят обратно в себе си.

COLOUR HAZE имат 14 дългосвирещи албума зад гърба си. Били са хедлайнери не веднъж на ВСИЧКИ малки и големи сайкъделик и стоунър рок сцени по света! Звученето им е топло, но първично, с характерния за стила ФЪЗ. Албумите са записани и миксирани абсолютно анологово. При COLOUR HAZE всичко е голямо – от звука и апаратурата им, до продължителността на концертите им.

Щефан Коглек (вокали и китара) от години управлява култовия лейбъл Elektrohasch, през който са издадени не един и два стоунър рок албума, превърнали се в класика за стила.

С тях идват и Smokemaster от Кьолн, за които знаем, че свирят сайкъделик рок, повлиян от легендите на 60те години на миналия век.

БИЛЕТИ:
40лв – предварителна продажба
50лв – в деня и на място

Страница на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/410900091952230
Билети за концерта: https://bilet.bg/bg/events/colour-haze-live-in-sofia-5206-5206
Физически каси на bilet.bg: https://bilet.bg/bg/pay-desk

https://colourhaze.de
https://elektrohasch.de
https://smokemaster.rocks

http://rawknroll.net
https://facebook.com/rawknroll.net
https://instagram.com/rawkagram