Краят на една ера за CHILDREN OF BODOM

Финландските мелодет легенди CHILDREN OF BODOM обявиха датата 15-ти декември, 2019 г., като последна с настоящия състав. Концертът (който носи заглавието ”A Chapter Called Children Of Bodom”) ще се проведе в клуб The Black Box – най-големият в Хелсинки.

От групата казват:

С натежали сърца обявяваме, че 2019 г. ще е последната с настоящия състав на CHILDREN OF BODOM.

 

 

След почти 25 години с BODOM, хиляди концерти и 10 албума, е време Henkka, Janne и Jaska да отстъпят и да променят посоката. Феновете и поддръжниците на групата във всеки град и всяка държава, където сме свирили, ще липсват и на тримата.

 

 

Последното ни шоу ще е на 15-ти декември в Helsinki Ice Hall. […] Alexi и Daniel имат и още новини относно плановетете си да продължат да правят музика за в бъдеще.

Отново благодарим за всичко!

Групата е създадена през 1993 г. в Епоо, Финландия, бързо набира популярност и утвърждава името си на световната метъл сцена. Бандата има десет студийни албума зад гърба си, като последният от тях („Hexed“) излезе през март, 2019 г. CHILDREN OF BODOM са гостували три пъти в България – това лято на „Hills of Rock“ в Пловдив, през 2013 г. в зала „Универсиада“ и през 2011 г., отново в София.

5ABB3815-children-of-bodom

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото