CHILDREN OF BODOM “загряват” както си знаят преди концерта

Броени дни преди концерта на финлaндската метъл банда CHILDREN OF BODOM, на 13-ти ноември (сряда) в столичната зала Универсиада, финландските легенди нямат търпение да се срещнат отново с българските си фенове. В наскоро дадено интервю, барабаниста на бандата Яска сподели:

Надявам се да видя много от хората, с които се забавлявахме на предишния ни концерт в София. Очаквам страхотно шоу! Помня, феновете носеха уникален заряд и наистина нямам търпение да се върна там”.
Освен пионерите на мелодичния дет метъл, на сцената в София ще видим още MEDEIA и DECAPITATED за първи път у нас, като двете банди са част от официалното европейско турне на CHILDREN OF BODOM. Европейската обиколка на групата ще приключи в края на този месец, а в началото на следващата година следва сериозно продължение на турнето им на територията на САЩ и Канада. В София дет метъл машините ще представят песните от новия си албум “Halo of Blood”, който е осми по ред, а до края на следващата година планират да са готови и с още по-нов албум.
Преди да стъпят на сцената Alexi Laiho и компания ще “загреят” с буркан люти чушки и кисели краставички, споделят с усмивка организаторите, а след “мелачката” в София многобройните гости веднага ще потеглят към следващата спирка в разписанието им  – съседна Гърция, където ще изнесат два поредни концерта.
Организаторите от Phoenix Entertainment със съдействието на Loud Concerts съобщават, че билетите за концерта на CHILDREN OF BODOM, MEDEIA и DECAPITATED в момента са с цена 40 лв, а в дена на събитието ще са по 50 лв. Те могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream – магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото