CHILDREN OF BODOM с музикално видео към „Platitudes And Barren Words“

childrenofbodomdec2016promo_638

Излезе официалното музикално видео към песента „Platitudes And Barren Words“ на финландските мелодет майстори CHILDREN OF BODOM. Него може да видите по-долу заедно с обложката и списъка с песни. Парчето е третият сингъл от предстоящия десети албум на групата „Hexed“, който се очаква да излезе на 8 март чрез Nuclear Blast Records. Китаристът и фронтмен на CHILDREN OF BODOM, Alexi Laiho, коментира:

Тази песен стана любима на много хора още от първия ден и когато се замислиш, всяка част от нея е адски закачлива, така че има смисъл. Нямам търпение да я изпълнявам на живо.

„Hexed“ е продуциран и записан от дългогодишния продуцент на състава Mikko Karmila, като той е записал всичко от предстоящата творба освен клавира в Danger Johnny Studios. За клавирните записи е отговорен Janne Wirman от Finnvox Studios в Хелзинки, Финландия.
Напомняме ви, че може да очаквате CHILDREN OF BODOM на фестивала HILLS OF ROCK 2019, който ще се проведе на 28, 29 и30 юни на Гребния канал в Пловдив. 

Списък с песни:children-of-bodom-hexed
01. „The Road“
02. „Under Grass and Clover“
03. „Glass Houses“
04. „Hecate’s Nightmare“
05. „Kick in the Spleen“
06. „Platitudes and Barren Words“
07. „Hexed“
08. „Relapse (The Nature of My Crime)“
09. „Say Never Look Back“
10. „Soon Departed“
11. „Knuckleduster“
12. „I Worship Chaos“ (на живо)
13. „Morrigan“ (на живо)
14. „Knuckleduster“ (ремикс)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото