CHAOS CULT и EUFOBIA с общ концерт

На 6-ти април (събота) румънската група Chaos Cult ще забие в Hope Live Club в Казанлък. От българска страна с тях ще споделят сцената Eufobia.

Музикалното пътешествие на Chaos Cult започва през 2013 г. в румънската столица Букурещ. От самото начало идеята, която определя посоката на групата, е доста проста: да превземат сцената чрез стил, който не поставя никакви ограничения в артистично отношение, като по този начин позволява на Chaos Cult да изследват повече собствените си мисли и да предложат на публиката фрагмент от музикална агресия, породена от ежедневното разочарование.

С опасен и хаотичен инструментал, който ни превежда през векове от звуци, хармоничните експерименти на екстремния метъл на Chaos Cult имат своите корени в желанието за бунт срещу догматичните музикални стилове и изпълнените с предразсъдаци умове.

В момента групата работи върху завършването на окончателния микс и мастер на поредица от сингли, които ще бъдат достъпни в стрийминг платформите през 2024 г.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото