Chance Garnette с официално писмо относно случилото се със SKELETONWITCH

 След като се стана ясно, че Chance Garnette е уволнен от SKELETONWITCH, и че зад микрофона застава Andy Horn. Междувременно очакваме бандата да ни гостува на 7 май в столичния Bar ZAR“. Ето и изказването на Chance относно случилото се:

Здравейте хора, аз съм Chance и трябва да ви разкажа подробностите за уволнението ми от групата. Направо казано – аз съм алкохолик и затова бях уволнен. Не съм оставял групата посредата на онова турне на SKELETONWITCH. Бях просто изоставен и никой нищо не ми каза. Приятелката ми ме уведоми, че съм вън от групата. След два дена те ми казаха по телефона, че решението им е окончателно и ще завършат турнето си инструментално. Разбира се, ако ми бяха дали последен шанс, щях да спра алкохола или поне да го намаля достатъчно, че да не създавам повече проблеми, но уви… нямаше такова нещо. Посветих последните си 11 година на тази група. Тя беше мисълта с която се събуждам сутринта и с която заспивам. Да, имам грешки, но можех да ги поправя. Искаше ми се да не се беше случвало. Не мога да променя миналото и ще трябва да продължа напред. Съжалявам, че феновете не успяха да ме видят в края на миналата година на турнето с AMON AMARTH. Разбрах, че SKELETONWITCH вече си има мой заместник. Не съм се отказал от музиката и имам идеи за бъдещето. Надявам се да мога да се изявя пред феновете си отново и им обещавам, че няма да ги разочаровам. Благодаря за всичко!

chance-garnette

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото