CENTER: First mission – accomplished!

Някой да има представа как се изкарва албум в България?? Е, ако не, то с вас си приличаме по нещо, но със сигурност всички предполагаме, че не е никак лесно. За това поне сме прави и пичовете от Center също могат да ви го потвърдят. Изисква се много труд, сигурни хора зад гърба ти, доза късмет и много здрави нерви. По всичко личи, че тази група най-накрая е достигнала до този прекрасен момент, в който всички тези неща се събират накуп, и няма връщане назад. И резултатът след три години труд е първи студиен албум – завършен, записан и опакован! И какво по-добро отпразнуване, освен с промо концерт, където всички хора, малко или много помогнали за осъществяването му, са събрани за купон?!

11-ти април ще бъде запомнен от феновете с прекрасния подарък, който направиха Center за тях – близо 500 души успяха да се насладят на представянето на целия албум “ Center of Gravity “ от началото до края му, и то съвсем безплатно. Mixtape*5 се пръскаше от приповдигнатото настроение и наздравиците не стихваха. Както си беше по план, момчетата се появиха на сцената малко след 21.30ч. От тук нататък вече може да се досетите какво се случи – куфеене, подскачане, погота и радостни ревове – публиката се включи в изпълението много дейно, както си трябва. Много мило ни стана след всички отправени към нас благодарности  за подкрепата и редовните посещения по концертите. За награда получихме две нови неозаглавени парчета, които никой досега не беше чувал, но понеже бяхме твърде яка публика, концертът завърши с допълнителни импровизации – истинско щастие! Да, да, спокойно, и този път Симо си свали тениската, и беше толкова развълнуван, че и той не знаеше какви ги говори, хе-хе. Групата се беше подготвила и с добре зареден щанд с мърч, откъдето всеки можеше да закупи новия албум, да избира от два срахотни дизайна тениски и симпатични значки. Да се надяваме, че всеки е съпортнал като си е взел по нещо, защото групата го заслужава. Накрая стигнахме до извода, че трябва да има повече такава музика, за да се преборим с всички тъпанари, които редовно ни лазят по нервите – сещате се за какво говорим..  Пожелаваме успех на Симо, Делян, Тони и Николай в тази и в останалите битки, които им предстоят!

Най-важното е, че “ CENTER OF GRAVITY “ е само началото за тази млада и талантлива банда! Само не трябва да спираме да ги тормозим и със сигурност скоро ще ни зарадват с второ такова събитие, само че за втория им албум.

По-долу ви пляскаме един сетлист от въпросната вечер, а съвсем скоро ще има и снимки!

 

CENTER OF GRAVITY

CENTER OF GRAVITY

  1. #1 написан от Torden (преди 9 години)

    Написали са си тоналностите, яко! 😀

  2. #2 написан от AnelMo (преди 9 години)

    Снимките вече са качени в галерията на сайта.
    http://metalhangar18.com/gallery_mh18/2013%20year/Center

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото