CELLAR DARLING пуснаха следващата глава от предстоящия си концепционален албум

51342612_2165863993479987_1168396507997536256_o

Бившите членове на ELUVEITIECELLAR DARLING пуснаха още една глава от предстоящия си концептуален албум „The Spell“. Този път ще може да се запознаете с другия главен герой в историята – Смъртта („Death“). Записът се очаква да излезе на 22 март чрез Nuclear Blast. Творбата ще разкрие една съвременна мрачна приказка, разказана чрез тежък, но сложен, прогресивен фолк-рок, очарователно визуално изкуство и увлекателно разказани истории. Обложката е изработена от Costin Chioreanu, който също стои зад красиво анимираните клипове. Нея може да видите по-долу заедно с видеото и списъка с песни. Тринадесетте песни на „The Spell“ ви канят да станете свидетели на пътешествието на едно момиче, което се влюбва в смъртта. Ето и нещо за тези, които са заинтересовани от концепцията на албума. Групата наскоро сподели:

Той е смъртта. … Смъртта, наблюдавайки любовното обяснение на това злочесто момиче с язвителна развеселеност, беше заинтригуван. Как Земята е създала такава жалостива душа? И каква игра би играл с нея, за да озари скучните си дни? И така Смъртта направи магия. Не обикновена магия, но нещо специално и рядко, изработено специално за този момент: магия за вечен живот. Момичето трябва да остане завинаги в ръцете на мъчителите си и никога повече да не го види. И тя би трябвало да забрави какво я бе сполетяло. Вечният живот ще я преследва, помисли си той, точно както вечният му дълг го преследва.

Очаквайте още разкрития с идването на избрания от феновете сингъл „Drown“. Групата няма търпение да сподели цялата история с вас.

Списък с песни:cellar-darling-the-spell
01. „Pain“
02. „Death“
03. „Love“
04. „The Spell“
05. „Burn“
06. „Hang“
07. „Sleep“
08. „Insomnia“
09. „Freeze“
10. „Fall“
11. „Drown“
12. „Love Pt. II“
13. „Death Pt. II“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото