CEDRON (Швеция) и REDOUND ще свирят на 7 март

Още една покана от HCSpirit за нов метълкор концерт:

Може и да прозвучи пресилено, но вероятно до няколко години това ще е едно от най-значимите имена в шведската метълкор сцена. Cedron ще свирят в София на 7-ми март (петък). Към тях ще се включат и Redound, за които това ще е последен концерт преди да си дадат пауза на лайфовете за сметка на работата по нови парчета и записи.
Завръщаме се в едно малко позабравено (ставайки въпрос за хардкор и особено такъв) място – Клуб „Swingin’ Hall„. Със сигурност чичовците, които са свикнали да разпиват там в петък, както и всички редовно гравитиращи около „суинга“ няма да ни се зарадват, но пък ще зарадваме всички непълнолетни – концертът ще е без възрастови ограничения. Това значи, че ще започне навреме (не по-късно от 21:00) и ще приключи до 22:30. Вратите ще са отворени час по-рано за загрявка с подходящ музикален сет. Вход – 7 лева.

Това е първото видео на Cedron. Бандата категорично заслужава да й бъде отделено внимание. През февруари те тръгват на едномесечно европейско турне, което ще мине през нашия район точно в разгара си.
И не забравяй датата – 7-ми март (петък)!

Cedron – https://www.facebook.com/cedronband
Redound – https://www.facebook.com/Redound

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото