CARNIFEX ще започват записи за нов албум

 Преди месец и половина Ви съобщихме, Carnifexче щатските деткор бруталисти CARNIFEX са започнали работа по новия си албум. Сега бандата сподели, че вече е в Audiohammer Studios в Санфорд, Флорида и ще започнат записи за новия си албум.

 Все още неозаглавеното издание ще бъде продуцирано както от самите CARNIFEX, така и от Mick Kenney. Ко-продуцент ще бъде Jason Suecof, а с миксирането ще се заеме Mark Lewis. Наследникът на “Die Without Hope“ (2014) ще излезе това лято чрез Nuclear Blast. Очаквайте подробности!

 Scott Ian Lewis, който е вокалист на бандата, коментира творбата:

Това е албум номер шест. Заедно сме повече от 10 години и таим в себе си повече огън и страст от всякога. Този албум ще промени нашия жанр и ще бъде смятан за албум, който е дал началото на ново движение за агресивния и тъмен метъл. Ще покажем на тези, които ни обичат и тези, които ни мразят, колко далеч могат да стигнат амбициите ни.

 Първото и засега единствено гостуване на CARNIFEX у нас бе на 29 юли 2015г., когато бандата свири в столичния клуб “Mixtape 5“. Подгряващи банди бяха родните REDOUND и AS ORCHIDS WITHER.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото