Бруталните DERANGED с концерт в София

Шведските екстремисти DERANGED очевидно ще посетят столицата ни. В тур разписанието на дет метъл групата е фиксирана 20 ноември, а мястото е GRINDHOUSE SKATEBOARD CLUB. Турнето на бандата стартира в края на този месец и ще бъде в подкрепа на албума  „Deeds Of Ruthless Violence„. Нашата дата е една от последните в обявлението.

Очакваме подробности около организацията.

 

deranged-tour2020

 

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

    Велико…с тези стари пияници си пишех някъде от средата на 90-те,та чак до към средата на 2002 мисля.Даже чрез един холандски лейбъл се сдобих с техни артикули.А и си мисля колко ли хора са чували за тия брутални шведи….Е хора носили кубинки,черни тениски,рокерия и дънкови одежди с нашивки със сигурност…но едва ли ги знаят много….Това е група наистина за хора носещи духът от ония времена вътре в себе си.Да може бръчките да са набраздили гневните ни лица,косите и брадите ни да са осеяни с някой и друг бял косъм,но вътре в нашата същност да ЖИВЕЕ все още онзи звяр…ЗВЯР,който е готов да умре,но не и да коленичи в непристойна поза пред някой новоизлюпен големец….За хора помнещи дековете,компакт дисковите плейъри и грамофоните….не за MP3-ките и за другите….фалшиви нови начини на слушане на музика…С бира в едната ръка и с….в другата…кръв и пот….поркане и разгулни….За връщането към миналото-настояще…към прашните колекции по-ценни и от похотливите ЦИЦИ….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото