Брутализъм и пого с V.O.A., LOTHLORYEN и WAR-HEAD

Снощи сефтосах „Усмивката”. Струваше си.
Първи на сцената се качиха V.O.A. (Vaginal, Oral, Anal Crust Grind Varna) – според надписа на фланелките им 🙂 Бяха с два вокала – квичащ и грухтящ. Направиха много яко шоу, като се раздадоха за публиката. Не мина без минута в памет на Jeff Hanneman – комбиниран кавър на Anal Cunt и Raining Blood. Като цяло бяха засегнати темите за порочната система, Хитлер и педалите 🙂 Бразилците Lothloryen ентусиазирано се включиха в погото.
След доста приготовления се появиха и самите Lothloryen – 6 човека (две китари, бас, барабани, вокал и клавири), които с мъка се събраха на малката сцена. Млада банда, в която се усещаше  влиянието на групи като Iron Maiden и  Deep Purple (направиха хубав кавър на „Black Night“) и други подобни. Вокалът имаше рожден ден и според мен днес, като се събуди, много ще го боли главата, както омесиха шампанско с бира. 😀
Накрая излязоха War-Head – трима хървати на средна възраст, явно стара банда, които забиха мощен олдскуул траш. Барабанистът им беше много лудо копеле – направо счупи касите, на моменти се усещаше мощно грайнд звучене, не толкова  траш. Вокалът  определено се вписваше в дет диапазона.
Балади нямаше, само бруталия, пого и касапница.
За финал – клубът е сравнително малък, но озвучаването беше много добро. За жалост въздухът беше малко, което за мен е минус, но пък купона се получи. Остава да видим какъв фестивал ще спретнат през лятото. Очертава се да бъде интересен.

Автор: Кирил Костов

  1. #1 написан от Digger (преди 11 години)

    …не „Cross Grind“, а „Crust Grind“… :)))

  2. #2 написан от Кирил Костов (преди 11 години)

    Бъркам ги още двата щата 😀

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото