Brutal Assault също се отлага за 2021 година

Организаторите на Brutal Assault обявиха, че са принудени да отложат тазгодишното издание за 2021 година.

След дълги седмици чакане, надежда и измисляне на алтернативни сценарии, стигнахме до извода, че в настоящата ситуация е невъзможно да се проведе фестивал това лято. Принудени сме да отложим 25-ата си годишнина за следващата година. Следователно следващото брутално нападение ще се извърши на 10 – 14 август 2021 г.

Сигурни сме, че всички Вие ще разберете, че никакво друго решение не е възможно поради медицински риск, рестриктивни правителствени политики и невъзможни международни пътувания. Вече потвърдихме повечето от основните групи.

Не на последно място, искаме да се обърнем към вас за вашата помощ! Можете да подкрепите фестивала, като запазите билетите си, и ако все още не сте ги купили, ще се радваме, ако го направите в близко бъдеще, тъй като вече закупените билети за тази година ще продължат да бъдат валидни за следващата година. В понеделник, 11 май, ще пуснем първата вълна от билети за 2021 г. Междувременно ще използваме мъртвия сезон, за да работим за по-нататъшно подобряване на фестивалната площ.

Допълнителна информация (особено по отношение на билети и възстановяване на суми) ще бъде обявена в понеделник, 11 май.

  1. #1 написан от AVA (преди 3 години)

    Разочароващо, но съвсем очаквано. Запазвам си билета и броя дните до следващия август.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото