BRODNIK са живи. Излизат с първи концерт на 26 май.

BRODNIK 2019BRODNIK – логичното и естествено продължение на Upyr винаги са знаели, че скоро ще включат китарите отново. Тишината е оглушитена, а в нея кънти само болка, превърнала се във вечност. След като преди две години загубихме Борис Николов – Боро, загубихме Бродник – душа и вдъхновител на Upyr, поискахме само отсрочка и знаехме: няма връщане назад.
Формацията, която включва упирите Емилиян Щерев, Кирил Петрушев – Бъсти и Асен Сантев (Trysth), към 2019г. има в състава си още една фигура от Trysth – Явор Димов. Изискваме и очакваме от Brodnik много. Имаме и право, имаме и основание.
Къде е смисъла да потискаш креативните пориви, когато духът е жив. Когато BRODNIK е жив. Проектът има нови композиции, вече потвърдени концертни дати и предстоящи записи в студио. BRODNIK се задават с високо вдигнати горящи факли, а сетивата ни са привикнали с мрака…
Всеки, който познаваше Upyr, е готов да излезе на среща в тъмното с BRODNIK. Първата концертна покана от тях е за 26 май в клуб “Mixtape5”. Това ще е среща, на която в компанията на още две групи, бандата ще представи изцяло нов материал.
Подробности скоро.

Снимка: Цветелин Кръстев
Лого: Иван Стоилов – Джовани

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото