Британците MAYBESHEWILL с концерт у нас

Вижте съобщението за концерт на британците MAYBESHEWILL, което получихме:

Maybeshewill

Maybeshewill

Здравейте,

 С голямо удоволствие искаме да Ви разкажем за първото общо начинание на Rawk’n’Roll и Post-Rock Bulgaria. Първите са непредубедени ценители на всеки риф минал през фъз и съзнания пропити с дим, а вторите гризат всичко де що е дилей и космоси. Не е случайно, че концертът, който организират заедно е на група, която си има по много и от двете.

 Радваме се да ви представим инструменталните-прог -титани от Лестър, Обединено кралство Великобритания – Maybeshewill

 Групата включва: Джейми Колинс (барабани), Джон Хелпс (китара), Матю Дáли (клавири), Робин Саутби (китара) и Джейми Уорд (бас-китара).

 Групи, на които могат да бъдат оприличени (с някои условности) са: Mogwai, Sigur Ros и 65daysofstatic  и ASIWYFA.

 Цели пет години Maybeshewill не са преставали да обикалят света и някакси между другото успяват да запишат три албума, като след всеки един концерт остават нови приятели, почитатели и клубове, които си ги търсят обратно.Те държат напълно да контролират по-голямата част от работния процес и затова записването и продуцирането се поема главно от членовете на бандата.

 Концертът, който предстои е част от тяхното балканско турне, което Post-Rock Bulgaria и Rawk’n’Roll организират заедно с огромната помощ на CTS Booking (Атина, Гърция) и Lovelight Production (Солун, Гърция).

 

Mental Architects

Mental Architects

Подгряващи ще са мат-рок триото Mental Architects, които тази година направиха малка обиколка из Румъния, Гърция и дори Косово в подкрепа на новия си албум “Celebrations”, който бе продуциран от барабаниста на небезивестните ISIS – Aaron Harris.

 Mental Architects ще подгряват Maybeshewill и на концерта им в Солун, като това ще бъдат последните им две участия за тази година преди да се затворят в бункера си и да започнат да пишат нов материал.

 МЯСТО: Mixtape 5 (Side B)

ДАТА: 24.09.2012

ОТВАРЯНЕ НА ВРАТИТЕ: 20:00

НАЧАЛО: 21:00

ЦЕНИ:

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА: 12 ЛВ  (Ограничени количества – 50 бр.)

LINK: http://www.eventim.bg/bg/bileti/maybeshewill-sofia-club-mixtape-5-273606/event.html

СЛЕД ИЗЧЕРПВАНЕ НА ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ БИЛЕТИ И В ДЕНЯ НА СЪБИТИЕТО: 15 ЛВ

 ВРЪЗКА С ГРУПИТЕ:

http://www.maybeshewill.net

http://www.facebook.com/mybshwll

http://www.mentalarchitectsband.com/

http://www.facebook.com/MentalArchitectsBand

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото