brianjohnson-624-1403270473

Както знаем, един от основателите на бандата Malcolm Young се оттегли по здравословни причини. Young страда от деменция и въпреки първоначалната идея да си почине за известно време и да се завърне, се оказа, че той просто няма да може да го направи. AC / DC продължиха след внезапното му напускане, но това не означава, че не са обмисляли да приключат с музиката.

Brian Johnson сподели наскоро в интервю за Morning Sun :

 

„Нали знаете, пенсионирането е като всяко друго нещо. Един добър футболист, един добър хокеист, те не искат да се пенсионират, но за съжаление понякога идва време, когато трябва да го направят. Така че, това е нещо, което предстои и за нас. Никога не казвай не, и никога не казвай никога. „

 

Първият албум на AC / DC след Malcolm, миналогодишният Rock or Bust“ беше изключително успешен. Достигна до номер 1 в повече от дузина страни, включително Великобритания, и спечели златно отличие в САЩ, където достигна номер 3 в класациите.

 

„Това, което трябва да знаете за нас, момчетата от AC / DC , е, че непрекъснато се изненадваме и изумяваме как успяваме да запазим успеха. Нямаме представа как го правим. Искам да кажа, че ние буквално не знаем как става, единственото, което правим е просто да даваме 100 процента от себе си всяка вечер, да даваме всичко, което можем. Ако това е тайната на успеха, ние ще я предадем ната

тък. Но ние никога не очакваме тълпи публика. Никога не приемаме нищо за даденост. Как някой би могъл? Времената се менят. И в общи линии просто трябва да продължаваш да правиш това, което правиш и да се надяваш хората да се върнат за още.“, споделя Johnson.