Бонуси за феновете на GAMMA RAY & RHAPSODY OF FIRE, AMON AMARTH и SEPULTURA!

BGTSC има удоволствието да ви съобщи, че всеки закупил до 20 Март пропуски за трите концерта на GAMMA RAY & RHAPSODY OF FIRE, AMON AMARTH и  SEPULTURA ще участва в томбола и гарантирано ще спечели една от следните награди:
– Meet & Greet с една от групите;
– CD, DVD или подарък от официалния мърч на групите;
– Ваучер за 50% намаление от цената на билета за някое от останалите събития на BGTSC до края на месец юни тази година;
– Пропуск за някое от останалите събития на BGTSC до края на месец юни тази година;
– Подарък от партньорите на BGTSC.

В играта участват всички редовно закупени пропуски по единично на редовна цена, тези с отстъпка или като комбиниран билет. Резултатите ще бъдат обявявени поетапно  на 22 Март, 25 Април и на 3 Юни на официалната фейсбук страница на BGTSC и в  партньорската мрежа. Печелившите ще бъдат уведомени и лично.
Това което трябва да направите е да изпратите двата или трите бар кода от пропуските на адрес events@bgtsc.eu и да ни посочите псевдоним или име, с което желаете да бъдете обявявен.

Да припомним, че:

Концертът на GAMMA RAY ще се състои на 27 Март от 20.00 часа в зала „Универсиада”. Редовните цени на билетите са 35 лева на предварителна продажба и 45 лева в деня на събитието.

Концертът на AMON AMARTH ще се състои на 30 Април от 20.00 часа в зала „Универсиада”. Редовните цени на билетите са 40 лева на предварителна продажба и 50 лева в деня на събитието.

Концертът на SEPULTURA ще се състои на 8 Юни от 20.00 часа в клуб Mixtape5. Редовните цени на билетите са 40 лева на предварителна продажба и 50 лева в деня на събитието.

Като част от бъдещата си политика организатора пусна в обръщение и следните два варианта:

1.Комбиниран билет” за Amon Amarth и Sepultura на специална цена от 70 лева. Ще се продава до 20 Март включително.

Билетите за двете събития и комбинирания билет за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

2. Притежателите на билети за концерта на GAMMA RAY & RHAPSODY OF FIRE ще могат да закупят билети за AMON AMARTH и SEPULTURA на цени от 35 лева до 20 Март включително.

Това е възможно само в централният офис на ИвентимБГ (EventimBG) с адрес: гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап.3. Работно време: от 10 до 18 ч. Ако нямате възможност да посетите на място можете да пишете на адрес info@eventim.bg

Въпросите си към организатора можете да зададете на events@bgtsc.eu

Предстои оповестяването на групи, награди и подробности!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото