Боди съспеншън и фрийк шоу на Bulgaria Tattoo Expo IV

tatoo expo 4На 6 и 7 октомври 2018 година на етаж 5 на Националния дворец на културата в София ще се проведе четвъртото издание на международното изложение за татуировки Bulgaria Tattoo Expo.

По време на събитието ще работят над 90 тату артисти от страната и чужбина. Те ще имат шанса да се състезават с творбите си в конкурсната програма, разделена по категории, като за първа година ще бъде връчена и голямата награда Best of Bulgaria Tattoo Expo 2018.

Черешката на тортата в развлекателната програма ще бъде единственото по рода си боди съспеншън & фрийк шоу, представено от Jacob Angel & Monique Angel. Те ще дойдат от Милано с пълния си арсенал от костюми, грим и екипировка, за да представят своето спиращо дъха шоу за първи път пред родната публика.

Развлекателната част ще включва още: игри с награди, осигурени от спонсорите, както и участието на две български банди – DER HUNDS и URBAN GREY. През останалото време посетителите ще могат да разгледат процеса на татуиране, да се запознаят с артистите, както и да посетят щандовете на магазините и ателиетата за облекла, аксесоари, тату консумативи, пиърсинг и т.н.

За първи път на събитието ще има и щанд за изследване за ХИВ и Хепатит B и C. На него всеки ще може да се тества безплатно и напълно анонимно, както и да получи необходимата информация от специалистите.

Водещ на събитието ще бъде Пецата, бивш вокал на група Контрол и настоящ член и основател на Бандата на Пецата.

И тази година организаторите отделят внимание на благотворителността. За целта сумата от закупените онлайн билети ще бъде дарена на фондация “За нашите деца”.
Билетите са вече в продажба и могат да бъдат закупени от сайта на събитието – www.bulgariatattooexpo.com

Повече информация за програмата, артистите и билетите може да намерите на следните адреси:
www.bulgariatattooexpo.com
https://www.facebook.com/BulgariaTattooExpo/

Както и на страницата на събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/213695502531136/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото