BLUR издават ‘Parklive’ – Box Set

Феноменалното живо участие на Blur в Hyde Park по случай закриващата церемония на Олимпийските игри е достъпно за музикалните фенове под формата на колекция от 5 диска – CD/DVD от 3-ти декември, 2012 г. през Parlophone.

 

Озаглавено „Parklive” – това луксозно издание представя цялото шоу с включени много екстри в безупречно аудио качество на 2 компактдиска и DVD с видео материал, режисиран от Mathew Amos. В бокс-сета е поместено и ексклузивно CD – Blur – „Live At The 100 Club”, записано в Лондон през август, както и допълнителен диск със специални тракове от живи изпълнения като „Under The Westway” и „The Puritan”, изпълнени на върха на лондонски небостъргач и предавани на живо по Twitter, записи от подгряващото шоу на  Wolverhampton и радио сесии от BBC Radio Maida Vale. Дисковете са побрани в специален джоб в книга от 60 страници, съдържаща страхотни фотографии от концертите в Hyde Park и The 100 Club.

За постигане на перфектно аудио качество за феновете, Blur си партнират с Abbey Road – Live Here Now. Hyde Park шоуто, което беше част от закриващата церемония на Олимпийски Игри Лондон 2012 ще бъде достъпно на DVD, двойно CD и дигитално от 3-ти декември, 2012 г.

Можете да видите официалния трейлър тук:


„… значим и изключително важен случай. Всички тези песни на Blur звучаха така, сякаш са записани миналата седмица.” NME

„Противоречиви, творчески и грандиозни … наистина трансцендентни моменти.” THE TIMES

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото