Благотворителен мото рок фестивал „Побит камък – 2018“

Plakat_novini-Калашниците-2018 Остана само една седмица до големия благотворителен фестивал „Побит Камък-2018“, организиран от мотоклуб Калашниците – Нови хан. Програмата на фестивала по дни ще включва концертите на 8 банди, както и множество игри с награден фонд, осигурен от клуба и спонсорите на събитието.
Благотворителната акция на мотоклуб КАЛАШНИЦИТЕ тази година е за малката Габриела Ангелова – на 2 годинки, с диагноза „Синдром на вродени аномалии с предимно засягане на крайниците“, която се нуждае от спешно оперативно и следоперативно лечение в Германия. До момента за нея са събрани повече от 3 300лв.
В предишното издание на фестивала, се направи благотворителна акция в помощ на Мирослав Милатинов, на 3г. с диагноза ДЦП, за когото бяха дарени 11 200лв. Тази година Миро е опериран в Сърбия и прави рехабилитации по възстановяването си. Надяваме се да го видим на фестивала и тогава родителите му да разкажат повече.
Водещ на фестивала ще бъде както винаги ВОЖДА /Театър Благоевград, МК „Пирински Вълци“/.

Вход за целия фест – 10лв.

Благотворителен фестивал „Побит Камък-2018“ ви очаква от 6-ти до 8-ми юли край с.Нови хан – на 20км. от столицата, посока Пловдив.

За повече информация посетете официалния сайт на клуба : www.kalasnicite.com или страницата във facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото