Бившата жена на Scott Weiland за проблемите му и живота си с него

skott welland
„Нека тази смърт бъде първата, която да не прославяме като символ на рок-н-рол бунтарството и да не украсяваме разговорите за вътрешните си демони, които, между другото, изобщо не е задължително да са свързани с рон-н-рола. Не е нужно да си купувате депресиращи фланелки с надпис 1967-2015 – по-добре запазете тези пари за децата си, поиграйте с тях или им купете сладолед.“
това е само част от изявлението на Mary Forsberg, бившата жена на Scott Weiland, която поиска от съда да бъде определена като изпълнител на завещанието му.
Наследството на Scott Weiland се изчислява на два милиона долара.

Mary Forsberg е втората жена на Weiland и има от него две деца Люси на 13 и Ноа на 15 години.

Няколко дни след смъртта на Weiland, Mary Forsberg публикува писмо, в което разказва за живота си с него и проблемите му, ето части от него:

„Трети декември 2015г. – това е денят на смъртта на Weiland. Това е датата, която широката публика официално провъзгласи за траурна, защото беше последния ден, в който можеха да го завлекат до микрофона за финансова изгода или развлечение на други хора. Напливът от съболезнования и молитви по адрес на нашите деца Ноа и Люси ги потресе. Заслужаваше благодарности и даже в някаква степен би смекчил болката от загубата. Но истината се заключава в това, че те, както и много други деца, изгубиха баща си много години преди това. Че това, което те изгубиха окончателно на 3 декември беше надеждата.

„Много артисти имат деца. Деца, които със сълзи на очи са в състояние на паника, защото никой не чува виковете им. Може да попитате: „Откъде сме могли да знаем? Четяхме в пресата, че му харесва да прекарва време със семейството си , и че е закачен за наркотиците от преди много години!“ Но не искате да признаете, че в края на краищата това беше един параноик, който не можеше да запомни текстовете на собствените си песни и беше запечатан на снимки заедно с децата си само няколко пъти за 15 години бащинство..

„Даже, след като със Скот се разделихме ,аз прекарвах безкраен брой часове, опитвайки се да предотвратя параноичните му припадъци, мъкнейки го под душа и, наливайки го с кафе, за да мога да го поставя сред зрителите на конкурсите и представленията с участието на Ноа и Люси. Тези кратки срещи бяха моите опити да дам на децата усещането, че баща им е нормален човек. Но многото години, в които бях потопена в многобройните заболявания на Скот предизвикаха депресия в самата мен. И се страхувам, че това ще се случи и с децата..

По нататък тя споделя, че след третия брак на Скот с Jamie Wachtel той съвсем е спрял да се среща и да се интересува от децата си.

Съдебномедицинската експертиза показа, че причината за смъртта на Scott Weiland (който напусна този свят на 3 декември 2015г) е свръхдоза от поети медикаменти сред, които кокаин, метиленедиоксиамфетамин (MDA или известен и като „наркотика на любовта“) и етанол. Освен това състоянието му са усложнили съпътстващото го заболяване на сърцето и астма.
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото