Билетите за концерта на PLANET OF ZEUS са в продажба

Турнето на атиняните стартира на 28 август в клуб Mixtape 5. 

Последният летен лайв на Rawk’n’Roll, знаете, е на 28 август в B-Side на Mixtape 5 с гръцките стоунър рок машини Planet Of Zeus. Като жест към феновете и с желание да не товарим изтънелия покрай отпуските бюджет, пускаме билетите за концерта на символичната цена от 10 лева. В деня на концерта и на входа на клуба ще струват 15 лева.

Билети можете да купите от днес в мрежата на Eventim в страната или в офиса на фирмата на ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап. 3.

Planet Of Zeus са една от най-популярните рокенрол групи в родината си. Зад гърба си имат три албума, като последният „Vigilante“ излезе преди няколко месеца, а отзивите от диска са еуфорични. За последните 10 години бандата е овършала редица от големите фестивали в Европа, а в родината си е делила сцена със зверове като Karma To Burn, Clutch, Hermano, Brant Bjork и Nightstalker. В края на август Planet Of Zeus тръгват на голямо европейско турне в подкрепа на „Vigilante“, а първата дата от обиколката е в София.

В началото на идната седмица ще разкрием и интересна нова банда, която ще подгрее за гостите от Гърция.

Събитието във Facebook

Линк за билетите

Planet Of Zeus във Facebook

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото