Билети за концерта на LEPROUS вече и в Eventim

Напомняме на феновете, че концерта на норвежците LEPROUS наближава, така както наближава и шестият рожден ден на Metal Hangar 18.

Елате на купона и се забавлявайте с LEPROUS и BLINDEAD.

От вчера билети за събитието можете да намерите не само в Tixgate, но и в Eventim.

На 22 октомври 2013г. българските почитатели на прогресив рок и метъл музиката ще имат възможността да се насладят на концерт на една от най-успешните групи в жанра – норвежците LEPROUS. Събитието ще се състои в столичния клуб R.B.F. и ще започне в 20 ч. Специален гост на концерта ще бъде полската пост-рок група Blindead. Билетите са на цена 25 лв. и могат да бъдат закупени в системите на EVENTIM и Tixgate.  LEPROUS са добре познати на българската публика и са гостували три пъти в България. С тазгодишното турне групата представя новия си албум Coal, който беше много високо оценен от европейската рок и метъл критика, а групата беше участник в почти всички големи рок и метъл фестивали това лято в Европа. LEPROUS ще представят нов двучасов сет, който ще съдържа песни от всички периоди от творчеството на групата.

Концертът е организиран от ICreative Events и е посветен на шестата годишнина на сайта METAL HANGAR 18.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото