BETRAYING THE MARTYRS – последни новини за концерта

Два дни остават до този петък, 8 ноември, когато е концерта на BETRAYING THE MARTYRS. Събитието е част от 5 годишния юбилей на столичния бар The Black Lodge и един от най-очакваните в новия клуб 8 Ball тази година!

Французите BETRAYING THE MARTYRS са сочени като една от най-бързо развиващите се банди, сравнявани в последно време с групи като Bring Me The Horizon, Asking Alexandria и Parkway Drive. Стилът им е смесица от различни подстилове на екстремния метъл като определено доминира наличието на deathcore и metalcore, умело примесени с елементи на Progressive and Symphonic Metal.

Към тържеството в петък вечер се присъединиха и шотландците от To KILL ACHILLES, родните любимци от This Burning Day, thrash metal машината AXECUTOR и проекта Marauders Inc.

Вратите на клуба ще отворят в 19.00 часа , а ето и реда по който ще излязат групите:

19.30 – Marauders Inc.
20.00 – AXECUTOR
20.30 – TO KILL ACHILLES (Scotland)
21.30 – This Burning Day
22.40 – BETRAYING THE MARTYRS (France)

След приключването на концерта купона заедно с бандите ще се пренесе при рожденика в бар The Black Lodge, където часа на приключване е неизвестен!

Билетите за концерта са в продажба ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са: бар The Black Lodge,  магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават на  цена от 25 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб 8 Ball, цената им ще е 35 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото