BENIGHTED пристигат на 28-ми октомври в клуб Live & Loud

benighted-imageЕдна от подгряващите банди ще е FECAL BODY INCORPORATED (FBI).

Основана през 1998-а г. групата BENIGHTED постепенно и необратимо се превърна в лидер на френската дет/грайнд сцена. Групата издаде осем албума и един концертен CD/DVD албум. Последната им продукция “Carnivore Sublime”, издадена през 2014-а г. от Season of Mist, несъмнено представлява техният най-бърз и агресивен албум досега.

Тези откачалки ще смелят мошпита! Бъде готови да ви шамаросат с виртуозна и сурова диващина. Ще се лее кръв, ще хвърчат зъби и ще пращят вратове.

FECAL BODY INCORPORATED (FBI) е горграйнд група, създадена през лятото на 2009 г. в Плевен от познати лица на плевенската екстремна сцена. Групата е повлияна от групи като IMPETIGO, GUT, DEAD, CARCASS и др. FBI имат купища издания, като на 1 Септември излиза третия албум на групата – „The Art Of Carnal Decay“.

Запазете си час при физиотерапевта и идвайте в мошпита.

100 броя билети са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на WWW.LIVEANDLOUD.NET на цена 20 лв., след това цената ще се вдигне, а в деня на събитието(ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

Facebook event

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото