BENDIDA пускат собствена марка вино

vino bendidaБългарските симфоник фентъзи метъли BENDIDA казаха „Наздраве“ на почитателите си със собствена марка червено вино!
Виното е произведено в бутикова Енотека „Бендида“ /ВК Брестовица/ и наличните бройки са от лимитирана серия, отлежало в дъбови бъчви червено вино, селектирани сортове, реколта 2015 година. „Фентъзи Метъл“ – виното се предлага в две разновидности – Каберне Совиньон и традиционния български Мавруд. Енотеката и метъл бандата Бендида освен, че имат съвпадения на имената, също така имат общата цел да предават традициите, легендите и митовете, породени на територията на нашите географски ширини, за поколения напред.
Дизайнът на етикетите са дело на Кремена Николова – вокалистката на бандата и са взаимствани от обложката на албума – „Goddess of the Moon„, който Bendida издаде преди броени месеци. Желаещите да опитат въздействието на фентъзи комбинацията от авторска музика и бутиково вино, могат да направят своята поръчка като изпратят съобщение във фейсбук групата на Бендида, също така могат да направят поръчка и от уебсайта на групата.
Поводите за наздравици в бандата са повече от подобаващи след като преди броени дни стана ясно, че Bendida ще дели една сцена с великаните – NIGHTWISH по време на фестивала “ Varna Mega Rock“ 18-19 август!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото