BEHEADED подготвят нов албум!

Брутал дет метълистите от Малта – Beheaded са започнали записи по нов албум. Последното дългосвирещо издание на екстремистите – „Ominous Bloodline” е от далечната 2005 година. От лагера на бандата съобщиха, че съвсем скоро влизат в 16th Cellar Studio (Рим, Италия) с продуцент Stefano Morabito (Hour Of Penance, Fleshgod Apocalypse) за записите на вокалите, след което следва миксиране и мастериране на продукцията.

Албумът е озаглавен “Never To Dawn” и се очаква да бъде издаден през октомври тази година чрез Unique Leader Records. Непосредствено след това Beheaded ще потеглят на промо-турне, което ще премине през Европа, Австралия и Индонезия.

В други новини Beheaded споделиха, че в края на годината Pathos Productions ще преиздадат първия албум на бандата “Perpetual Mockery”. Той ще е с нова обложка и артуърк, като ще бъде пуснат в лимитиран винил, диджипак, и олдскуул касетка за най-върлите фенове. Дискът и касетката ще съдържат бонус – легендарното демо “Souldead”.

Очаквайте скоро още подробности около двете издания.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото