Концертът на GusGus се премества на ново по-просторно място

GusGus1Студио „Орфей“ е новото място за концерта на GusGus на 11-ти декември в София!

Засиленият интерес към концерта на исландската банда и ограниченият капацитет на Клуб „Терминал 1” до 450 човека са причините, накарали организаторите от EventEase да преместят събитието в Студио „Орфей“. Студио „Орфей“ се намира на ул. Самоков 60, зад Интерпред, само на 100 м. от метростанция  ”Жолио Кюри”. Вече закупените билети не се нуждаят от презаверка!

Новото място е с капацитет 700 души и ще даде възможност на всички желалещи да видят за пръв път на живо спефицичния лайв на електронните ветерани GusGus. На 11-ти декември от 20.00ч. всички присъстващи фенове ще могат да изживеят въздействащия им микс от специално подготвеното светлинно шоу и музиката от последния им албум Меxico. На сцената като вокали ще излязат Stephen Stephenson (по-известен като President Bongo) и Daniel Ágúst Haraldsson, а зад тях, заобиколени от различни семплери, миксери и  синтезатори, ще са Birgir Þórarinsson (Biggi Veira) и Högni Egilsson. Екипът на GusGus ще е в състав от 8 души, които ще пристигнат ден по-рано, за да подготвят шоуто в детайл. В Студио „Орфей“ исландците ще имат и своя мърчандайз зона, от която българските им феновете ще могат да закупят дискове, тениски и други изненади.

Друга новина относно събитието стана ясна днес – новоизгряващите представители на алтернативната електронна сцена у нас – The Science ще представят своя лайв проект, който ще подгрее публиката за шоуто на GusGus. Зад The Science стоят двама души – Мартин и Нино Гомез, които заедно целят да разбият много от клишетата, задушаващи „българския ъндърграунд“. Музиката им представлява микросвят от звуци, същевременно обгръщащи един от най-специфичените гласове на родната ни сцена в момента – а именно мистериозният Нино Гомез, познат още като Data Transporter. Текстурата зад този характерн глас е изградена от Мартин, движещ от години с името Soulslept.

 Тук можете да чуете и малко от тяхната музика

Линк с точното разположение на Студио „Орфей

БИЛЕТИ РАННО ПИЛЕ 2: 25лв. /Само в магазин Яко ул. Граф Игнатиев 43 / и на 0886 33 33 67

Стандартни Билети: 25 лв. – разпродадени. 30 лв. – налични онлайн и в мрежата на Eventim.bg / магазини Гермонос, Пикадили, ОМВ, НДК, Офис 1 и др/

Следете събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото