beastinblackoct2018new_638

 

Излезе официалното текстово видео към песента „Die By The Blade“, взета от предстоящия втори албум на финландските метъл майстори BEAST IN BLACK. Творбата носи името „From Hell With Love“ и се очаква да излезе на 8 февруари чрез Nuclear Blast. Бандата е водена от бившия китарист и текстописец на BATTLE BEAST, Anton Kabanen. Наследникът на издадения през 2017 година „Berserker“ отново е записан в студиото на Anton, Sound Request Studio, а обложката е създадена от Roman Ismailov, който работи заедно с групата върху предишния им запис, както и към първия албум, който BATTLE BEAST правят с Kabanen, „Steel“ (2012). Обложката може да видите по-долу заедно с видеото и списъка с песни. Anton коментира:

Този албум беше изкован със страст, ярост, любов, отдаденост и дори бих се осмелил да кажа с маниакална обсебеност. И още веднъж, зашеметяващата обложка на Roman перфектно улавя същността на това, което въплъщава. Този албум е наистина творение, което ще избухне от ада с любов.

Ismailov добавя:

Албумът наподобява на отношенията на любов и омраза в нещата, които са част от нашия живота. Някои неща са като звяр, който е почти невъзможно да се укроти. Тогава идва любовта, която влагаме в това, което правим, а тя може да преодолее дори и най-трудните препятствия.

Списък с песни:beastinblackfromhellwithlovecd
01. „Cry Out For A Hero“
02. „From Hell With Love“
03. „Sweet True Lies“
04. „Repentless“
05. „Die By The Blade“
06. „Oceandeep“
07. „Unlimited Sin“
08. „True Believer“
09. „This Is War“
10. „Heart Of Steel“
11. „No Surrender“

Бонус песни (дигитална версия и 2LP винил)
12. „Killed By Death“ (MOTÖRHEAD кавър)
13. „No Easy Way Out“ (ROBERT TEPPER кавър)