Барабанистът на MORBID ANGEL и DIVINE HERESY TIM YEUNG открива своя школа за барабани.

Tim Yeung

Tim Yeung

Небезизвестният барабанист Tim Yeung (MORBID ANGEL, DIVINE HERESY, ALL THAT REMAINS, NILE, HATE ETERNAL и VITAL REMAINS) ще открие своята школа за барабани на 23-ти Февруари.

През изминалата година Yeung приключи със записите на барабаните за деветия албум на MORBID ANGEL в Mana Recording Studios. Албумът ще излезе през Юни и ще е първият на групата, записан без дългогодишния й ударник Pete „Commando“ Sandoval, който се възстановява от операция на гърба.

„За мен беше огромна чест да свиря за една от любимите ми банди, с чиято музика съм израстнал, и то на мястото на човекът, вдъхновил ме най-много в барабаните.“, коментира Yeung.

„Мисля че това ще е дин от най-успешните албуми на MORBID ANGEL. Има убийствени електронни експерименти, много тежки пасажи, и много, много бластове и двойни каси!“

Florida Drum Clinic

Florida Drum Clinic

  1. #1 написан от Gruzinetza (преди 12 години)

    тоз е абсолютна машина

  2. #2 написан от Анонимен (преди 12 години)

    Ochakvame nov Morbid Angel?!?

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото