Бар „Тънка Червена Линия“ посреща есента с нов интериор

Новият парти сезон в един от последните култови софийски рокендрол барове започва с вечери, посветени на музиката на любими артисти. През есента на 2014-а, редом с най-изявените алтернативни музикални селектори, барът все по-често ще кани известни родни музиканти, които ще представят собствена селекция. Очакват ни и интригуващи камерни акустични концерти.

След напоителна лятна почивка софийският бар „Тънка Червена Линия“ подновява сезона на музикалните партита в средата на септември. За новия сезон барът ще предложи на посетителите си много по-разнообразни в тематично отношение музикални вечери, ориентирани в по-голяма степен към диджей сетове, отколкото към концерти. Станалите традиционни за заведението тематични партита ще бъдат разнообразявани от акустични соло изпълнения на известни български музиканти. Същите тези музиканти все по-често ще участват и в различно амплоа – със собствени диджей селекции.
Запазва се и традицията музикалните партита да бъдат съпътствани от съответна мултимедия.
Началото на новия сезон ще бъде поставено в събота, 13-и септември. При вход свободен гостите на бара ще могат да се забавляват в компанията на Краси Москов и неговия музикален избор. От „Тънка Червена Линия“ обещават и редица промоции за откриващото парти!

До края на месец септември се очакват още тематични музикални вечери, свързани с музиката на гениалния Jack White и на любимото сиатълско трио Pearl Jam, Soundgarden & Alice in Chains.

Столичният бар „Тънка Червена Линия“ се намира в квартал „Зона Б5“ на ъгъла на улиците „Партений Нишавски“ и „Българска морава“. Барът разполага с билярд, джаги и дартс, а има и възможност за гледане на най-важните спортни събития, като често събира футболни запалянковци пред телевизорите си. Клубът има и сцена, на която се изявява множество рок групи и диджеи. Много от редовните посетители на „Тънка Червена Линия“ го определят като едно от последните кътчета в София, запазили духа на рокендрола.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото