Австралийците TEMPEST RISING идват у нас на 4 април

tempest-rising-euro-tourСлед малко повече от две седмици през България ще премине турнето на младите австралийци TEMPEST RISING. Петорката ще акостира на българска почва на 4 април и ще очаква всички почитатели на модерния метъл в Live & Loud. Съпортът от родна страна ще бъде осигурен от мелодет бандата DEADSCAPE. Пропуските за събитието ще се продават единствено на входа на клуба и ще бъдат на цена от 8 лв., а началният час ще бъде 21:00.

TEMPEST RISING са създадени през 2012 г. и сами определят стила си като алтърнатив метъл, цитирайки като влияния имена като TRIVIUM, AS I LAY DYING и KILLSWITCH ENGAGE, докато гласът на вокалиста им Vin Trikeriotis често е сравняван с тези на Howard Jones (ex-KSE, LIGHT THE TORCH) и самия Bruce Dickinson (IRON MAIDEN). Австралийците имат зад гърба си един дългосвирещ албум – „Transmutation“ (2014), както и още няколко по-скорошни сингъла.

DEADSCAPE е новоизгряваща българска мелодик дет метъл банда, концертираща активно от миналата година насам. Стилът на квинтета е силно повлиян от скандинавската сцена и това може да се усети и в дебютния им сингъл, на който те наскоро направиха премиера.

Парчета на двете банди можете да чуете по-долу:

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото