APOCALYPTICA са следващата група в афиша на “Varna Mega Rock“

 Току-що Varna Mega Rockв “Голия обяд“ с Елена Розберг, в ефира на радио “Z-Rock“, Цонко “Кметъла“ Цонев разкри, че финландците APOCALYPTICA са следващата банда в афиша на новосъздадения фестивал “Varna Mega Rock“. Те ще се изявят на 19 август точно преди големите хедлайнъри NIGHTWISH, който ще закрият фестивала. Събитието ще се проведе на 18 и 19 август на пристанището в морската ни столица под шапката на Кметъла и община Варна. По-долу може да видите как изглежда програмата до момента.

 Сега, следвайки този адрес, може да видите видео рекламата за фестивала. Не забравяйте да следите и официалния уебсайт на “Varna Mega Rock“.  Предстои да бъде обявена още една западнa група, за която знаем, че е рицарска. Очаквайте подробности!

 Билетите за фестивала са пуснати в продажба в мрежата на Eventim, както и онлайн на този адрес. Продават се и в уебсайта на e-Tickets Mall. До 18 юли ценните хартийки ще се разпространяват на цена от 90 лв., а след това ще струват 120 лв. Билетите ще бъдат за двата дни на събитието, като засега не се планира да бъдат пускани и еднодневни. Деца до 12 години ще влизат безплатно.

18 август, начало 17:30 ч.:
KROSSFIRE
КИКИМОРА
TBA
GLENN HUGHES + Б.Т.Р. с песни на DEEP PURPLE

19 август, начало 17:30 ч.:
BENDIDA
КОНКУРЕНТ
TBA
NIGHTWISH
Apocalyptica @VarnaMegaRock

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото