Anneke Van Giersbergen на Spirit of Burgas 2011

Anneke Van Giersbergen

Anneke Van Giersbergen

Магнетичната бивша певица на The Gathering ще бъде хейдлайнер на Рок сцената в последната вечер на фестивала в Бургас – 14 август.
Anneke Van Giersbergen и нейната група ще излязат на Jack Daniel’s  РОК Арената веднага след края на шоуто на Deftones на Главната сцена и на практика ще дадат един страхотно романтичен финал на Фестивала.

Ангелският глас на Anneke създава истинска магия, не само в най-съществените албуми на култовите The Gathering, но и като гост-вокал в албуми на Napalm Death, Moonspel, Devin Townsend, Ayreon и много други.

След като напусна The Gathering през лятото на 2007, тя започна изумителна солова кариера, като новият й проект се казваше Agua de Annique.

През септември се очаква новият албум на певицата, този път подписан просто като Anneke Van Giersbergen. Няколко седмици преди това, ще имамe уникалния шанс да чуем песни от него на живо на Spirit of Burgas 2011.

И тази година Jack Daniel’s РОК Арената на Spirit of Burgas 2011 се програмира от радио Тангра Мега Рок и ще представи силна селекция от български и чужди рок банди.
Както вече e съобщено, джипси пънк шайката от Сиатъл, Kultur Shock ще се представи в събота, 13 август.

Очаквайте скоро още подробности и за други сензационни участници на сцената.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото