Американските пънк рок легенди MISFITS идват за своя първи концерт в България

poster-misfits-2016Твърде е хубаво, за да е истина, нали? Да, но е факт. MISFITS потвърдиха концертна дата в България догодина! Поканата към бандата идва от Live & Loud и Loud Events, а домакин на събитието ще е клуб Joy Station.

Не са много групите и музикантите, чиито имена оставят такава дълбока и осезаема следа в историята на музиката, повлияват по такъв начин развитието на цялата сцена и са сочени като примери за подражание от мнозина. MISFITS определено са сред тези, които много изпълнители (в това число дори Metallica) сочат като вдъхновение. Бандата, а и членовете ѝ персонално, през годините привлякоха вниманието на специализираните медии и феновете по света, впечатлиха колеги и съвременници и се превърнаха в причина за създаването на значими музикални проекти.

Кралете на жанра хорър пънк идват за първи път у нас и ще свирят в просторния и оборудван с модерна техника клуб Joy Station. На шоуто си пънк рок легендите ще предложат сет, в който задължително ще включат абсолютни хитове като „Die, Die My Darling“, „Dig Up Her Bones“, „Helena“, „Saturday Night“, „We Are 138“ и т.н.

Билети могат да бъдат намерени в касите на Eventim в цялата страна (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО“, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), както и онлайн на: WWW.LIVEANDLOUD.NET, като до 15-ти декември (включително) ще са на преференциална цена от 35 лв., а след тази дата цената им ще е 40 лв. В деня на събитието билетите ще струват 45 лв. и ще се продават само на входа на клуба.

Датата на шоуто е 12 август, а имената на подгряващите банди и всички останали подробности ще съобщим на по-късен етап. Следете Facebook event-а, както и анонсите в партньорските медии, за да не пропуснете новините около събитието.

 1. #1 написан от Уокамангус (преди 4 години)

  Супер новина!

  ПП
  И вие ли сте преписали „Die My Darling“ като заглавие на песента?… Жалко…

  • #2 написан от ArthurDent (преди 4 години)

   Ние не преписваме, а пускаме официален прес-рилийз от организаторите. Така са ни го подали и наистина е наша грешка, че не бяхме го поправили.

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото