Актуални новини за фестивала в Мъглиж

Неприятната новина е, че „Сепуко 6” отпадат от програмата поради служебни ангажименти. За утеха на феновете им обаче бързаме да споделим, че двама от членовете на бандата все пак ще се качат на сцената в състава на „Marauders Inc.”, които ще излязат на мястото на „Сепуко 6”. Това е нов проект, в който участват и други, добре познати на рок-феновете музиканти и който ще бъде представен за първи път пред публика на фестивала в Мъглиж. Дотогава подробностите около „Мародерите” ще останат тайна, за да има и изненада.

Гостите от Берлин „Placid Revival” са с обновен състав за фестивала. На мястото на немският им барабанист Крис сега си имат испанец Алваро и са вече на 100% интернационални. През краткия си престой в България групата ще свири още и в „Rock Bar Fans” в София на 05.09., както и във Велико Търново на 06.09 в рамките на „ArtSummer 2013 Project”, организиран от Melon Live Music Club.

Мъглиж се подготвя усилено първото си голямо рок събитие:
Общината подсигурява безплатен превоз за гостите от автогарата до мястото на събитието. Вече са готови фланелките с емблемата и програмата на фестивала, а плакатите за феста с формат А3 и А4 могат да се свалят свободно като PDF-файл от интернет страницата на фестивала.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото