Adema

20.06.2019г. ADEMA обявиха, че са избрали дългогодишния си приятел Ryan ShuckJULIENKORGY ) за вокалист, за предстоящото турне на групата. В ексклузивно интервю с Loudwire, новоизбраният фронтмен обсъжда решението и какво следва занапред с групата.

Стартирайки този септември, ще направя „моето нещо“, с моите братя в ADEMA (цялата оригинална група), както правят „тяхното нещо“ на сцената, 5-6 нощи в седмицата, в САЩ. Нещо, което може да се случи веднъж в живота: ADEMA + Ryan Shuck. Моля, присъединете се към нас тази есен – ще бъде невероятно. Почитателите на ADEMA: Ако не ме познавате, подгответе се да се „размажете“ . Ще ви хареса. Вашата подкрепа означава ВСИЧКО! И ние ви благодарим! 

Феновете на JULIENK: НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ. Върховният командир не е напуснал сградата… JKHD идва скоро. Сега възможностите са безкрайни.“

 

ADEMA е алтернатив метъл група, която започва своето музикално приключение през 1998 в Бейкърсфийлд. В оригинален състав бандата се състои от Dave DeRooKris KohlsMike Ransom, Tim Fluckey и Mark Chavez, издават  пълнометражните албуми: „Аdema“, „Unstable“, както и едно EP- „Insomniac’s Dream”. През това време те споделят сцената заедно с някои от най-големите рок изпълнители: LINKIN PARKOZZY OSBOURNEGODSMACKSTONE TEMPLE PILOTSROB ZOMBIE, SYSTEM OF A DOWN, и KORN. Като това са само една малка част.

След „Unstable“, групата се озова пред големи пречки в бъдещето си. Най-впечатляващо беше заминаването на двама основатели: вокалиста Mark Chavez и китариста  Mike Ransom. Останалите членове Tim, Dave и Kris показват изключителна устойчивост през годините, успявайки да си осигурят втора сделка за запис с Earache Records, продължавайки да правят турнета и записи и издават „Planets“ и „Kill the Headlights“, последвани от EP-то „Topple the Giants“. Отказвайки да разочароват феновете след заминаването на Chavez, те за първи път свириха и записаха с вокалиста Luke Caraccioli и след това Bobby Reeves, както и с китариста Tim Fluckey.

След години на постоянство, 2010 ни донесе първото си събрание на първоначалните пет члена. Chavez напуска групата, а след това отново през 2017 се събират, докато Chavez отказа няколко оферти, като най-накрая обяснява на групата, че вече няма интерес да пее песни на ADEMA, да прави турнета или записи. Kris Kohls  предлага на дългогодишния си приятел Ryan Shuck (ORGY, JULIENK, DEAD BY SUNRISE) да стане част от групата и започна началото на нова ера. Възможността Ryan да се изправи пред групите си, JULIEN-K и ADEMA не би била възможна без пълната подкрепа на двете групи, и двете от които се радват на история и приятелство заедно, което е продължило няколко години. С обявяването на голямото турне за есента на 2019 не би било твърде трудно да си представим, че в близко бъдеще ще има и нова невероятна музика. Останете на линия!

ADEMA