ABIGAIL WILLIAMS записват нов албум

Американските блек метъли ABIGAIL WILLIAMS са в студио, за да запишат своят нов албум. Дългоочакваният нов албум ще излезе някъде през 2024г. Албумът ще се разпространява от Agonia Records. Групата във състав – Ken Sorceron – вокал, дългогодишния китарист Vance Valenzuela( VALE OF PNATH), басиста John Porada( ex- NACHTMYSTIUM ex-WOLVHAMMER), и барабаниста Gabe Seeber (DECREPIT BIRTH), ще запишат наследникът на „Walk Beyond The Dark„.

Sorceron споделя следното: “ След 2 противоречиви години, ние най-накрая сме в студио, за да усъвършенстваме новият албум. Пътят по който бяхме поели беше изпълнен с висоти и падения, но нашата решителност да направим всичко както трябва, никога няма да спре. Целта е да издадем албума някъде в края на пролетта или началото на лятото“. Не знаем да ли това ше бъде наистина по-добър албум отWalk Beyond The Dark„. Радваме се на невероятна подкрепа, и се надяваме, че дългото чакане ще си заслужава услията„.

Относно сътврудничеството с Agonia Records Sorceron коментира следното : „Много съм развълнуван, да обявя че групата подписа договор с Agonia Records, за издаването на новият ни албум. Техният екип ни показа страхотен ентусиазъм и подкрепа на музиката ни. По този начин ние се чувстваме достатъчно уверени, че могат да издигнат музиката ни на едно друго по-високо ниво. Радваме се че компанията стои плътно зад нас и нямаме търпение да издадем този албум„.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото