30 години от „RIDE THE LIGHTING” на METALLICA – трибют

На 27 юли в откритото столично заведение „Маймунарника„, намиращо се в Борисова градина, ще се състои честването на 30 годишнината от издаването на култовият албум на METALLICA „RIDE THE LIGHTING.

Този път HAMMERHEAD (BG) ще изсвирят целия албум „RIDE THE LIGHTING“ на датата, на която е издаден и ще го направят точно така както са го подредили великите METALLICA преди 30 години. В програмата на родната трибют банда няма да липсват и парчета от останалите периоди на голямата четворка, превърнали ги в едни от най-емблематичните фигури на световната музикална сцена!

Официалната част на честването ще бъде записано с три камери, филмирано и изпратено на METALLICA. Като основна част от подаръка е и диск съдържащ парчето „The Call Of Balkans„, студийна кавър версия на парчето „The Call Of Ktulu“ специално записана и мастерирана за случая с участието и на духовия оркестър на Екрем Мамутович от Сърбия.

Празника се организира със съдействието на BGTSC и подкрепата на българския фен клуб на METALLICA – Harvester Of Sofia, Universal Music Bulgaria и Jagermeister!

Скоро очаквайте още подробности!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото