adams02062017Група MEDICUS бе създадена в Медицинска академия – София и за първи път се появи под това име по предложение на Коцето през 1987 г. на големия студентски фестивал в Плевен (4-7 април).
MEDICUS бързо се превърна в най-популярната кънтри-рок банда в България.
Впоследствие те оформиха свой уникален романтичен стил и превзеха класациите с хитове като „Векът на Любовта“, „Кошница с мечти“, „Там при Джино„… За период от 10 години MEDICUS издадоха 4-ри албума и изнесоха концерти в почти всички градове на България. Участието им в международни фестивали („COUNTRY PICNIC“ и др.) им донесе награди и европейска слава. Музиката на MEDICUS се харесва и на тийнейджъри и на зрялото поколение. Почти ежедневно е в излъчванията на „БГ Радио“ и други популярни станции. След разпадането на групата през 1995 г. момчетата запазиха традицията да се събират всяка година, за да празнуват своя рожден ден. Тази година с поредица от събития MEDICUS ще припомнят на феновете си добрите стари времена.
Както винаги, Коцето – Калки ще оглави четата, а лечебната музика ще извира под пръстите на Момчил Колев (познат ви още от „Дони и Момчил“), Д-р Венци Везенков (бас – китара), Любчо Бозаджиев (ударни инструменти), Румен Трифонов (най-добрата кънтри китара в България). Очаква се от Афганистан да пристигне с трясък самият майор д-р Илия Христов, който да подсили саунда с епохалните си перкусии. Всички, които могат да пеят, са добре дошли на сцената!
Начало: 02 юни, 22:00 часа
Вход: 10,00 лв
Телефон за резервации: 0878 100 112
Резервациите се пазят до 21:30 часа