24 май обедини деца и медии в Midalidare, Rock In The Wine Valley

Midalidare_3DИзписването на думи с перо и мастило върху пергамент и възстановяване на кирилицата на 3D Street Art бяха част от необикновената среща на децата с българската писменост, която Midalidare, Rock In The Wine Valley създаде ден преди 24 май. В събитието се присъединиха и медии, които споделиха емоциите на децата и отразиха красивите кътчета в долината на виното в Могилово. В „изрисуването“ на кирилицата в 3D Street Art се включиха младите художници от СОУ „П. К. Яворов“, Чирпан и детско-юношеска студия за опера и балет „Маргаритки„, при Държавна Опера Стара Загора, които пресъздадоха кирилицата в триизмерни букви на алеите на винарната. Така азбуката ще посрещне утрото на празничния 24-ти май в пълния си блясък.

В оригиналния им вариант буквите бяха нарисувани от световно известният художник в 3D Street Art жанра Леон Кеер от Холандия през май, 2016 като част от 3D фестивал с участието едни от най-добрите в света художници.

 

Събитието беше посветено на 24-ти май под надслов „Пази кирилицата!“ и представи рок фестивала Midalidare, Rock In The Wine Valley с W.A.S.P, Doro, Gotthard и Udo Dirkschneider.

 

Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:

За целия фестивал:

–          70 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–          80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

–          50 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–          60 лева (last minute) – 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото