24% отстъпка за 24 часа на 24 май за събитията на FEST TEAM

Днес, в духа на празничния 24 май, екипът на Fest Team припомня да съхранявате богатствата на българската култура и националното си самосъзнание, но и да не спирате да разширявате хоризонтите си!

На 24 май на нашия музикален хоризонт все по-ясно се виждат големите събития на лятото, за които сме все по-нетърпеливи. Споделете нашия ентусиазъм като се възползвате от промокод 24МАЙ за 24% отстъпка на билети, в рамките на 24 часа. От 00:00 на 24.05 до 23:59 на 24.05, можете да използвате отстъпката за концертите на IMANY и на Jason Derulo, и за фестивалите Hills of Rock Sofia Edition, Hills of Bass, Hills of Rock 2022, SPICE Music Festival и ARTE Festival.

Посетете www.ticketstation.bg, за повече информация как да се възползвате от промоционалното предложение на 24 май.

Информация за всички предстоящи събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в социалните мрежи и в събитието във facebook с най-актуална информация.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото