20 години ОБРАТЕН ЕФЕКТ и сборен албум

OE Obrate Efekt sborenВ края на 2018 година група Обратен Ефект навърши 20 години от създаването си и го ознаменува с издаване на сборен албум. По този повод те споделиха:

 Решихме да направим този диск по желание на феновете. Почитателите. Публиката. Приятелите. Демек – тези, които ни подкрепят. На всяко участие, а те не са малко, все ще се намери някой да каже: „Абе, нямате ли някой диск, в който да има всичко ваше?!” И тъй като отдавна наистина няма нищо наше на носител, решихме за двадесетгодишнината си да направим този сборен албум. В него има всичко – издадено и неиздадено, ново и старо, студийно и демо. Дори и да има познати парчета за запознатите, ще има изненади, а за останалите сме приготвили общо 2 часа и 40 минути балади…. Майтап – забава! Заради това и към албума върви книжка от 20 страници с текстовете на всички парчета по ред на слушане, които са неразделна част от музиката. Те трябва да си вървят заедно, като ракийка със салатка. Радваме се, че успяхме да теглим една дебела черта дотук и да продължим със следващите си идеи. Има такива. Ще имате възможност да се сдобиете с този албум на всяко наше участие, а ако нямате търпение, ще ви го изпратим с куриер – подробности тук.

 НАЗДРАВЕ И ДОСКОРО!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото