DriveYourLife„Psychosounds Music“ напоследък се изявяват като организатори на ъндърграунд събития, най-популярното от които е „Psychosounds Fest“.

Освен концерти, „Psychosounds Music“ има за цел да работи и като лейбъл за ъндърграунд метъл. Досега компанията издава няколко компилации, свързани с техните собствени събития, но 2018-та година ще се появи и с първото самостоятелно LP, издадено чрез „Psychosounds Music“.

Българската група DRIVE YOUR LIFE бе избрана да пусне втория си албум чрез „Psychosounds Music“. Съответно, на 20-ти април 2018 г., албумът „The Wizard of Death“ ще бъде пуснат в дигитален и цифров формат, като албума ще бъде представен  и с концерт в клуб Fabrica в Букурещ.

Повече информация можете да намерите в страницата на събитието в facebook.

Също така скоро ще предоставим повече информация за планирано събитие и в София.

DRIVE YOUR LIFE е death’n’roll група, базирана във Варна (BG). Първият албум на групата,„Sound Attack“, се радва на добри рецензии както в България, така и в чужбина. Групата стана известна и в Румъния, подкрепяйки концерти в клубове и  на фестивали през 2017-та г., които доведоха до подписването на първия им договор с лейбъла „Psychosounds Music“. 2018-та година започва с много важни събития за групата. Освен пускането на новия албум „The Wizard of Death“, DRIVE YOUR LIFE планират пролетно турне и участия на някои големи балкански фестивали. Дотогава групата може да бъде гледана на 12 януари в kлуб Fabrica в Букурещ по време на „Winter Night in Fabrica Part III“.

 

DRIVE YOUR LIFE са:

Stanimir „Stavry“ Stavrev – Vocals
Ivailo Georgiev – Guitar
Svetoslav Zdravkov – Drums
Georgi Pehlivanov – Bass

 

For EN see page 2