12 години METAL HANGAR 18

IMG_20191014_002600Днес METAL HANGAR 18 официално стана на 12 години!

Измина още една година, в която нашият екип успя да допринесе малко или много с усилията си да подкрепи българската и международната метъл сцена, но най-важното е, че се стараем да обединяваме българските фенове на тежката музика.

Споменавайки това, тази година METAL HANGAR 18, освен че представи най-актуалните международни новини, пусна доста интервюта и репортажи, успя и да се завърне към първоначалната си идея да отразява случващото се на българската метъл сцена, като възобновихме рубриката NWOBM с участието на българските групи S.T.A.Y. и HIGH VOLTAGE. Това е прекрасно, но в бъдеще сме ви подготвили и нещо още по-вълнуващо!

И за да не е чак толкова нетърпимо вълнението покрай новостите, ние ви каним на 19.10.2019 г. в столичния клуб Live & Loud да отпразнуваме заедно рождения ни ден. Очакваме ви! Такова събитие не е за пропускане, ако не вярвате, припомнете си отзивите от миналата година.

ВРАТИ: 20:00
ЮВИГИ: 21:00 – 22:00
ЛЮБО МАЛКОВСКИ И ЮВИГИ ПРЕДСТАВЯТ ЕР МАЛЪК: 22:30-00:00

Билетите са на цена 20лв.

Подкрепете събитието във Фейсбук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото