Френската груув метъл банда OVER NEMESIS пусна новия сингъл „Devil’s Mastery“, който може да чуете по-долу. Песента е част от новия албум на групата „De Integro“, който ще излезе на 31-и август чрез Music-Records. На физически носител творбата ще се разпространява от 3-ти септември, освен това изданието ще бъде на разположение и в дигиталните платформи. Тук може да поръчате „De Integro“. Материалът е записан, смесен и мастериран в Track Down Music. 

OVER NEMESIS са създадени през 2018 г. от барабаниста Jean-François Carreau и китариста и басист Valentin Carreau. Тяхната страст към музиката и рока ражда групата, към която се присъединява и вокалистът и китарист Nicolas. Същата година на бял свят се появява първият дългосвирещ албум на триото „Wink“. В него музикантите загатват за посоката, която ще следват и която може да бъде определена като слъдж метъл. Творбата и бандата са добре приети от музикалната общественост.

През 2021 г. OVER NEMESIS се завръщат с чисто нов запис, повече ориентиран към рока и блуса, дори към хард-блуса, с щипка слъдж рок. „De Integro“ разказва историята на блусмен, желаещ да стане известен. По чиста случайност на пътя среща висок човек, който му обещава слава в замяна на нещо ценно. От наивност и желание да придобие известност, блусменът се съгласява. 

„De Integro“ отдава почит на един от най-известните блус музиканти и основател на „Клуб 27“. 

За случая, OVER NEMESIS се свързват с Robert Lonnie III, внук на Robert Lonnie, продуцент в лейбъла The Diabolus Blues Recording, където е продуцирал песента „Clarksdale“, написана и записана от Boney Lemon Hopkins и Toothless Harp Jefferson през 1928 г. Lonnie III разрешава на музикантите да запишат рок версия на песента, която е включена в албума. Като бонус в „De Integro“ е включена и ремастерирана версия на оригиналния запис на композицията. 

Съдържание:

  1. All This Time
  2. Virginia
  3. Wisdom, Strenght and Beauty
  4. Pledge
  5. Devil’s Mastery
  6. Clarksdale (Rock version)
  7. Blue Lady
  8. Time is Counted
  9. On the Roads
  10. The Last Blues
  11. Shines the Light
  12. The Devil’s Lair
  13. Clarksdale (original version remastered)