Последни новини за концерта на EIVØR

Дългоочакваният концерт на скандинавската музикална кралица EIVØR в Античен Театър в Пловдив е само на ден разстояние! Утре вечер, 14 юни (петък) в духа на харизмата на Eivør, концертът ще бъде открит от магичните гласове и акустични инструменти на артисти от Ансамбъл “Тракия”!

График на вечерта

  • 18:30 часа – Отваряне на врати;
  • 20:00 часа – Ансамбъл Тракия;
  • 20:30 часа – EIVØR;

EIVØR избра вековната прелест на Пловдив и Античния театър за единствения си концерт на Балканите през 2024 година. Този ексклузивен спектакъл ще събере почитателите ѝ не само от България, но и от всички балкански държави. EIVØR е част от няколко абсолютно култови саундтрака – към сериала на Netflix  “The Last Kingdom „Destiny Is All“ и видеоиграта “God of War” и продължението “God of War Ragnarök”.

Важна информация за посетителите

  • Без професионална снимачна техника: На концерта не може да се внася професионална снимачна техника.
  • Вход за деца: Деца до 9 години влизат без билет, но нямат право на място.
  • Продажба на билети: Билети се продават в системата на Eventim и на касата на Античен театър, Пловдив.

EIVØR е една от най-хипнотизиращите вокалистки на нашето време. Тя е част от нова вълна скандинавски артисти, които бързо изграждат страстни международни фен бази, с музика, която почита древният културен и музикален скандинавски фолклор. Има зад гърба си десет студийни албума, както и многобройни музикални сътрудничества, включително с Àsgeir, John Grant, Einar Selvik (Wardruna) и Dan Heath (Lana Del Rey).

Не пропускайте възможността да изпитате магията на изпълнението на EIVØR в уникалната обстановка на Античния театър в Пловдив.

Концертът е част от Културният календар на град Пловдив.

 

Билети в системата на Eventim или директно от касата на Античн театър.
https://www.eventim.bg/bg/bileti/eivor-plovdiv-ancient-theatre-631832/event.html

Повече за концертът на Eivør:
https://fb.me/e/1G0SvKOQt

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото