Новини около Благотворителен мото-рок фестивал „Побит Камък“ – 2022г.

Както вече ви съобщихме, от 01 до 03.07.2022, мотоклуб „КАЛАШНИЦИТЕ-МСС“ организират фестивал с участието на най-големите гласове на българския рок:

ФОНДАЦИЯТА, които заедно с ВАЛДИ ТОТЕВ, ще се включат като част от националното си турне – „ЩУРЦИТЕ НА 55 г.“, както и легендарните: СИГНАЛ, ДИАНА ЕКСПРЕС, АНАЛГИН, ВАСКО КРЪПКАТА С ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, КОНКУРЕНТ И ЕЛИТ.

По традиция, фестът е благотворителен и тази година усилията са насочени към набирането на средства за петгодишната Станислава с диагноза Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия. Стаси ежемесечно провежда процедури в турска клиника, а общата им стойност за година е 20 000 евро.

Като загрявка преди голямото събитие, КАЛАШНИЦИТЕ вече организираха една благотворителна акция и успяха да съберат 1000 лева в рамките на „Детски Мото-Рок Ден“. На 22.05, в клубната им къща в с. Нови хан, около тридесет деца взеха участие във фотосесия с мотори и музикални инструменти.

Влади Въргала, който ще се изяви като водещ и Юлиян Вергов, който ще открие събитието в петък, заедно с Китодар Тодоров и Красимир Коцупаров са сред популярните имена, които също подкрепят каузата.

Заповядайте в първия уикенд на юли (01-03.07.2022 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

Последвайте „Калашниците МСС“:
https://www.facebook.com/kalashnicite
https://instagram.com/kalashnicite_mcc
https://www.pobitkamakfest.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото