Дебютният албум на OBSIDIAN SUN излиза скоро

Edged Circle Productions с гордост представя дебютното издание на OBSIDIAN SUN, подходящо озаглавено „Burning Obsidian Sun“. Този албум бележи първия поглед към мултивселената на Obscura, известна също от дамската блек метъл сила ASAGRAUM. Задълженията на барабанист са поети от Averse Moon в този албум, който ще бъде издаден на 29 март чрез Edged Circle Productions на няколко винилови вариации, CD и дигитално.

OBSIDIAN SUN е самото въплъщение на по-тевтонския блек метъл стил от началото на 90-те години и не се отдалечава от визиите, представени от основната група на Obscura ASAGRAUM. Когато визията е толкова чист огън, колкото и създателят зад това, не трябва да е огромна изненада, че атмосферата няма да се различава експоненциално от своя източник. Чистата визия и отдадеността на тъмните изкуства е работа на фокус и постоянен курс за следване.

“Burning Obsidian Sun” е миксиран и мастериран от Scott Elliott в Herrz Recording Studio и включва невероятни обложки на Viasiniestra, които придружават първата глава от блек метъл атмосферата на OBSIDIAN SUN. Позволете на ума си да бъде погълнат от залеза и усетете изгарянето на ОБСИДИАНОВОТО СЛЪНЦЕ.

Обложка и трак лист:

1. Burning Obsidian Sun
2. Serpents of the Whispering Moon
3. Triangle of Crawling Flames
4. Streams from the Dark Temple

Предварителна поръчка е стартирана тук:

www.bandcamp.edgedcircleproductions.com

  1. #1 написан от Tutur (преди 2 месеца)

    Като отявлен фен на Хана, ще взема да си го купя 🙂

  2. #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 месеца)

    В този запис май ще има и доза Thrash и Speed Metal елементи вплетени в Black Metal основата на албума.
    Със сигурност ще се получи Звяр надвиснал над прахта от останки със свирепо и гневно лице…Ще видим и чуем…
    А и човека стоящ зад лейбъла издаващ творението си е отделно култова личност което още повече дава гаранция за Сила и Могъщество на изданието…

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото